Kjærlighetmønster er for deg

Drømmer du om å bli holdt rundt og elsket for den du egentlig er? Men tiltrekker deg ofte forhold med attraktive menn, som ikke er der for deg så mye som du skulle ønske hverken tids- eller følelsesmessig – eller menn som er hyggelige, men ikke din type? Og har du en tendens til å havne i forhold hvor du stadig må søke bekreftelse om at alt er bra mellom dere? At du fortsatt er bra nok?

Kjærlighetsmønster er en coaching-metode som vil hjelpe deg til å få det forholdet og den kjærligheten du ønsker deg og fortjener. Det handler ikke om at du må oppføre deg annerledes i forholdet du er i nå. Det handler heller ikke om hvis du driver å dater nå, å lære nye sjekketriks eller å bli fortalt hva menn virkelig tiltrekkes av. Det handler om å lære den virkelige deg å kjenne, slik at du kan begynne å ta bevisste og riktige valg. Det handler om å avdekke og frigjøre deg fra gamle, innlærte kjærlighetsmønstre som gjør at du stadig spenner ben på deg selv – og det handler om å lære å respektere, lytte til og like den du er. 

Selvsikker og full av egenkraft

Den største belønningen for denne transformasjonen er ikke mannen du kommer til å møte. Eller at du kommer til å bli mer verdsatt av den du lever med. Den største belønningen er at du uavhengig av relasjonsstatus, kommer til å føle deg verdsatt, selvsikker og full av egenkraft! Du vil føle deg trygg og fullstendig hjemme i din egen kropp!

Først når du er på dette punktet, vil du tiltrekke deg en partner som ønsker det samme som deg, eller oppleve at forholdet du er i nå blir som du alltid har ønsket deg. Du trenger ingen triks, ingen spill – energien din vil merkes så fort du går inn i et rom; du blir magnetisk. Dette vet jeg, fordi jeg har vært gjennom denne transformasjonen selv. Det var sånn jeg knakk koden og møtte min mann for over 10 år siden, som jeg fortsatt er takknemlig for hver eneste dag. 

Coaching-metoden for deg

Den nye coaching-metoden min er ikke hentet fra en bok eller et helgekurs. Den er heller ikke basert på gamle råd om hvordan du kan tiltrekke deg en mann. Dette er noe helt annet. Det er en metode jeg har lært og utviklet gjennom et langt liv hvor jeg gang på gang saboterte mine egne forhold og min egen tro på både meg selv og kjærligheten.

Jeg glemmer aldri smerten og fortvilelsen jeg følte da jeg skjønte at et av mine siste store kjærlighetsforhold kom til å ta slutt. Drømmen om en lykkelig familie ble knust i biter på et sekund, og jeg kjente panikken bre seg gjennom hele kroppen. Enda et forhold som ikke gikk. Hvordan kunne dette skje meg når jeg endelig trodde jeg hadde truffet den rette?

Det var da jeg bestemte meg for at dette aldri skulle skje igjen. Jeg bestemte meg for å vie all min tid til å forstå og reparere mitt eget kjærlighetsmønster. For jeg hadde fortsatt et dypt ønske og lengsel om å finne ekte og varig kjærlighet. Ikke en mann som ikke er tilstede verken tidsmessig eller følelsesmessig, heller ikke et vennskap uten den rette kjemien eller lidenskapen. Jeg ville møte en mann og ha et forhold, der jeg kunne få alt jeg lengtet etter og drømte om!

Det mange ikke er klar over, er at løsningen sjelden ligger i å fortsette jakten på den rette mannen, men å begynne å være tro mot seg selv og sine egne verdier. Når vi mennesker ikke blir møtt på verdinivå, skapes det nemlig store, indre konflikter som ofte fører til negativt selvsnakk og følelsen av at vi ikke er bra nok. 

Du er bra nok!

Sannheten er at vi er bra nok- men det er vanskelig å føle det når vi er i et forhold med en som trigger verdiene våre. Nettopp derfor er det så synd at de fleste kvinner glemmer å spørre seg selv hvilke verdier de har – og hva slags type forhold de virkelig ønsker seg. I dag er jeg sjeleglad for at jeg tok meg tid til å stille meg selv disse spørsmålene – og at jeg valgte å finne ut av mitt eget kjærlighetsmønster, så jeg nå får oppleve den store kjærligheten hver dag.

Med coaching-metoden min Kjærlighetsmønster ønsker jeg å lære dette videre. Jeg vil lære deg å bli trygg og selvsikker – ikke bare på utsiden, men dypt i deg selv. Jeg vil lære deg å bli magnetisk!

Alle kan finne ekte kjærlighet og få det forholdet de ønsker seg. Og jeg kan hjelpe deg dit!  

Få de 10 beste grensesettingreglene for et bedre forhold:

Send meg din e-mail så vi jeg sende deg reglene til deg så snart som mulig.