Ny podcast med Björg Thorhallsdottir og Anniken

Anniken ønsker at du skal få oppleve et skikkelig godt kjærlighetsliv fordi hun mener at kjærligheten er en av de aller største gledene vi kan oppleve i livet, og Björg har lyst til å hjelpe deg med å finne drømmemannen fordi hun mener at han antageligvis er nærmere deg enn du tror.

Du må kanskje bare se en annen vei enn du har gjort tidligere. Med varme, humor og ærlighet, får du tips og hjelp på veien mot å skape det kjærlighetslivet du drømmer om, og ikke minst til å skjønne hvor fantastisk du er. Alt du ønsker deg, fortjener du. Vi har så kort tid på denne jord at det ikke er noen vits i å omgås med feil mann. Meningen med livet er å ha det bra, så velg heller en mann som gjør deg glad!

Kjærlighet handler ikke om hell. Det handler rett slett om å gjøre noe annerledes enn du har gjort tidligere. Björg og Anniken har begge knekt koden på sine egne kjærlighetsmønster, og er nå lidenskapelig opptatt av å dele dette med deg! I poden byr de på seg selv og sine egne erfaringer, samt at de gir deg gode verktøy og strategier som vil kunne føre til gjennombrudd for deg i kjærligheten.

Bli med på denne fantastiske reisen, og få den kjærligheten du ønsker deg og fortjener. Björg og Anniken gleder seg til å treffe deg hver uke, og til å gi deg mange flotte aha-opplevelser.

Følg med! Ny episode hver fredag. 

Ønsker du å samarbeide med podcasten kjærlighetsmønster?

Send en mail til Marte Brandt på radio Metro: marte.brandt@radiometro.noKjærlighetsmønster.no bruker cookies

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring

Få de 10 beste grensesettingreglene for et bedre forhold:

Send meg din e-mail så vi jeg sende deg reglene til deg så snart som mulig.