Podcast med Björg Thorhallsdottir og Anniken

Med varme, humor og ærlighet, får du tips og hjelp på veien mot å skape det kjærlighetslivet du drømmer om, og ikke minst til å skjønne hvor fantastisk du er. Alt du ønsker deg, fortjener du. Vi har så kort tid på denne jord at det ikke er noen vits i å omgås med feil mann. Meningen med livet er å ha det bra, så velg heller en mann som gjør deg glad!

Kjærlighet handler ikke om hell. Det handler rett slett om å gjøre noe annerledes enn du har gjort tidligere. Björg og Anniken har begge knekt koden på sine egne kjærlighetsmønster, og er nå lidenskapelig opptatt av å dele dette med deg! I poden byr de på seg selv og sine egne erfaringer, samt at de gir deg gode verktøy og strategier som vil kunne føre til gjennombrudd for deg i kjærligheten.

Bli med på denne fantastiske reisen, og få den kjærligheten du ønsker deg og fortjener. Björg og Anniken gleder seg til å treffe deg hver uke, og til å gi deg mange flotte aha-opplevelser.

Følg med! Ny episode hver fredag. 

Hver uke tar vi opp unike spørsmål fra våre fantastiske lyttere. Send oss det du har på hjertet. 15 minutters gratis coaching om kjærlighet til deg!  

 

Ønsker du å samarbeide med podcasten kjærlighetsmønster?

Send en mail til Anniken: annikenlien@outlook.com

Få de 10 beste grensesettingreglene for et bedre forhold:

Send meg din e-mail så vi jeg sende deg reglene til deg så snart som mulig.