Om meg

Da jeg vokste opp «lærte» faren min meg at menn avviser dem de er «glad i».  Jeg ble konstant avvist tidsmessig, og han brydde seg ikke om hva jeg følte, hvordan jeg hadde det eller hva jeg var opptatt av. Det var kun hans behov som var viktig. 

Som barn har vi ikke forutsetninger for å gjøre oss opp en berettiget mening om andres oppførsel. Vi vet ikke at væremåten deres bare sier noe om dem, og ikke om oss. Så når jeg ble eldre og forelsket meg ga det ingen gjenklang i meg når menn var snille og behandlet meg bra. I slutten 20 årene skjøt karrieren min fart, og det var da jeg begynte å stille meg spørsmålet. Hvorfor er jeg så suksessfull i jobben og ikke i kjærlighet?

Les mer

Jeg fortsatte å velge menn som brydde seg mest om seg selv, og som bekreftet min overbevisning om at følelsene og behovene mine ikke spilte noen rolle. Jeg hadde mange forelskelser, kjærester og samboerskap som alltid endte opp med avvisning og at jeg ikke følte meg bra nok. Jeg satt aldri igjen med følelsen av å være førsteprioritet. Årsakene var forskjellige, men resultatet var det samme. Parallelt var jeg utrolig god på å få til alt jeg ønsket meg på det ytre plan. Dette ga meg god selvtillit. men hjalp ikke på selvfølelsen. Heller ikke hjalp det meg å ta bedre valg i kjærligheten.  Jeg var forvirret, på jobb ble jeg alltid behandlet med respekt, men privat opplevde jeg å ikke bli verdsatt.Jeg var alltid usikker på hvem jeg måtte være for at jeg skulle bli elsket.

Etter X antall terapi- og coaching-timer, utdannelser og bøker, knakk jeg endelig koden! Nå er jeg lykkelig gift, og har samlet sammen all den kunnskapen jeg er lidenskapelig opptatt av å dele med deg. På den måten kan du motta verktøy og strategier basert på over tyve års erfaring som vil kunne føre til gjennombrudd og store forandringer for deg og dine kjærlighetsforhold.

Metoden jeg bruker bygger på øvelser og teknikker innen både NLP Classic Code og NLP New Code- kognitive teknikker blandet med visualiseringsøvelser, transeinduksjoner og affirmasjoner som skaper endringer i fastlåste tankemønstre og adferd. Det er en effektiv, praktisk og resultatorientert metode som gir deg positive og varige endringer. 

For å oppnå den kjærligheten du ønsker deg, vil jeg vise deg at løsningen ligger inni, og ikke utenfor deg. Du kan date og være i så mange forhold du vil uten å virkelig treffe den rette. Dette er fordi så lenge du har det samme kjærlighetsmønsteret inni deg, vil du tiltrekke deg den samme type erfaring gang på gang. Både mennene og forholdene kan være ulike ,men resultatet for deg blir det samme. Det handler nemlig ikke om hvilke menn du treffer eller har truffet, det handler om hva slags kjærlighetsmønster du har. Den gode nyheten med dette er at når du får tak i ditt eget kjærlighetsmønster kan du forandre det.

Med min coaching metode kan jeg hjelpe deg å gi slipp på ditt mønster fra fortiden. Steg for steg viser jeg deg hvordan du kan jobbe fremover til å nå et sted der du begynner å våkne opp og frigjøre deg fra tidligere roller og innse hvem du innerst inne er. Skille mellom det som har skjedd deg som barn, og den du nå er som voksen.  Gjøre det tydelig for deg når du er utrygg i det gamle mønsteret ditt, og når du er trygt til stede i dine egne voksne følelser.  Jeg hjelper deg på vei til å begynne å ta eierskap av alle dine følelser istedenfor å undertrykke dem.

Det har aldri vært sant at du ikke er bra nok. Det har aldri vært sant at du ikke fortjener å bli elsket for den du er. Når du frigjør deg fra fortiden, og begynner å elske og verdsette alle delene ved deg selv som du tidligere har ignorert og avvist, vil du slutte å skamme deg eller være redd for følelsene og behovene dine. Da vil du bli klar til å åpne opp og ta imot ekte kjærlighet og innse at du har muligheten til å skape akkurat det kjærlighetsforholdet du ønsker deg. Jeg jobber online slik at du kan få min hjelp uansett hvor du bor. Bare ta kontakt. Jeg er her for å hjelpe deg.

Få de 10 beste grensesettingreglene for et bedre forhold:

Send meg din e-mail så vi jeg sende deg reglene til deg så snart som mulig.